Laten we samen iets doen.

Wij produceren digitale communicatiestrategieën die groei teweeg kunnen brengen in lijn met de doelstelling van ons merk.

Onze aanpak bestaat erin de merkdoelstelling te integreren met het waardevoorstel en de communicatiestrategie van het merk.

Digitale mediaplanning en -inkoop

Digitale reclame is het verhogen van uw verkoop en naamsbekendheid door het promoten van uw diensten in vele digitale media.

Planning en beheer van sociale media

Het is de bekendmaking van uw inhoud aan uw volgers op sociale mediakanalen en de weergave van uw huisstijl op digitale platforms.

Beheer van e-commerce en media

E-handel is het gebruik van producten die kunnen worden geproduceerd, aangeboden of gekocht en verkocht op websites, webmarktplaatsen, sociale media door het opzetten van infrastructuren in plaats van fysieke omgevingen.

SEO Zoekmachine optimalisatie

Het doel van Seo is het optimaliseren van onze website volgens de sleutelwoorden die we parallel met onze producten of diensten creëren.

Influencer/ Marketing

Influencer Marketing / Marketing is de promotie van de eigen diensten en producten van bedrijven via mensen die tegenwoordig het vertrouwen van mensen hebben gewonnen in digitale kanalen.

Webdesign en inhoudsbeheer

Webdesign is het ontwerp van uw website, die uw bedrijfsidentiteit vertegenwoordigt in de digitale omgeving, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van up-to-date technologische infrastructuur.

Digitale ontmoetingen / Digitale organisatie

Met webinars en digitale evenementen kunt u uw productlancering of uw merk aan veel meer mensen bekendmaken dan fysieke organisaties.

Digitaal ontwerp / 360° digitaal agentschap

Digitaal is de presentatie van verschillende giften, d.w.z. uw eigen waarden, aan uw stakeholders door ze beschikbaar te stellen voor weergave in elektronische media.

Onze teams zijn doelgericht opgebouwd rond de zakelijke uitdagingen van onze klanten en brengen zeer ontwerpgericht creatief denken in elke fase van projecten.

Als industrie-experts brengen wij diepgaande ervaring, inzicht en een holistisch perspectief om onze klanten te helpen waarde en impact te leveren aan hun organisaties en doelgroepen.

ONTWERP

ONTWIKKELING

REALISATIE

Magneet Amsterdam

MEER LEZEN

MAGNET heeft zich ontwikkeld van een digitaal communicatiebureau tot een full-service communicatieadviesbureau om te voldoen aan de behoeften van de klant in de moderne wereldeconomie. Als adviesbureau zijn onze marketing- en communicatieoplossingen ontworpen om bedrijfsresultaten te behalen in verschillende sectoren en specialismen.

Wil je meewerken?

Neem contact met ons op…


info@magnetamsterdam.nl

Blijf op de hoogte van ons

ABONNEER U OP ONZE NIEUWSBRIEF VOOR ONZE ACTUELE ONTWIKKELINGEN

    [versturen "Gender"]

    close
    type characters to search...
    close
    error: Content is protected !!