Industrieën en Specialiteiten

Magnet begon zijn bedrijfsleven als een digitaal agentschap om de klant in de huidige trends te begrijpen en gaat verder door het om te vormen tot een digitaal communicatieadviesbureau. Als adviesbureau zijn onze digitale marketing- en communicatieoplossingen ontworpen om bedrijfsresultaten te behalen in verschillende sectoren en specialisaties. Als Magneet beginnen we met een vraag: Wat is het probleem dat u moet oplossen of het doel dat u wilt bereiken? Vervolgens brengen we mensgericht ontwerp en denken naar onze klanten, waarbij we vragen stellen bij wat anderen misschien aannemen en creatieve oplossingen bieden om de beste bedrijfsresultaten te behalen. Als experts in onze diensten brengen wij diepgaande ervaring, inzicht en een holistisch perspectief om onze klanten te helpen waarde en impact te leveren aan hun organisaties en doelgroepen.

Industrieën

Voedsel

Voedsel en landbouw

ffsfas

Financiën

Publieke Sector

Energie Industrie

CPG

Gezondheid

Transport

Toerisme

Detailhandel

Technologie

Onze Specialiteiten

Magnet biedt oplossingen op maat die het beste van digitaal onderzoek en analyse combineren met strategische planning en inzichten.

 

Uw gegevens zijn overal en gemakkelijk te verkrijgen, maar het is onze taak om ze te strategiseren, toe te passen en te evalueren.

 

Wij helpen klanten door de zee van gegevens te navigeren en deze intelligent te gebruiken. Wij weten welke gegevens u nodig hebt, hoe u ze efficiënt kunt verkrijgen en hoe u ze kunt omzetten in oplossingen voor uw communicatie- en marketingdoelstellingen. Meer informatie over onze analysemogelijkheden...

Gebruikmakend van het beste van wat tot nu toe is gedaan en van diepgaande inzichten in het publiek, biedt Magnet het breedste scala aan B2B-communicatie en -marketingmogelijkheden onder één dak. Meer informatie over onze B2B mogelijkheden...

Bij Magnet brengen we alle sterren van digital, motion, muziek, reclame, sport, communicatie en analytics samen. We ondersteunen onze klanten over de hele wereld en helpen hen elke dag creatieve content te produceren. Wij werken met sterke merken om ze te helpen sterk te blijven en sommige van hen worden sterke merken.

Magnet, die werkt met analytics en metingen om de gewenste resultaten te bereiken, creëert zinvolle inhoud op alle kanalen om de aandacht van uw doelpubliek te trekken.

Mensen staan centraal bij alles wat we doen. U hebt een hooggekwalificeerd communicatiebureau nodig om de trends van vandaag, die van seconde tot seconde veranderen, op te vangen.

Wij hebben ervaring in traditionele en niet-traditionele digitale omgevingen. Wij vormen overtuigende verhalen, positioneren u zoals u dat wilt en brengen u verder.

Wanneer u een belangrijke stap moet zetten, stellen wij u al onze ervaring ter beschikking met onze deskundigen die zowel globaal als lokaal denken en handelen.

Onze werknemers zijn onze belangrijkste stakeholders. Wij werken nauw samen om onze klanten te helpen hun bedrijf te begrijpen, te ontwikkelen, te groeien en te communiceren.

Door middel van creativiteit, communicatie, analyse, veranderingsmanagement, leerstrategieën en programma's stimuleren wij transformatie en betrekken wij mensen bij het succes van hun organisaties.

Magnet biedt merken inhoud om van hen een sterk en duurzaam merk te maken, naast het leveren van diensten die hen vooruit kunnen helpen. Ons team van industrie-experts werkt eraan om de organisaties van onze klanten tot leven te brengen en bij de beoogde mensen te brengen.

Het Magnet-team helpt mensen en merken een verhaal voor zichzelf te creëren en geeft advies over het succesvol communiceren van hun verhaal via verschillende platformen. Magnet creëert en implementeert strategieën die reputatie opbouwen en uw doelstellingen in digitale omgevingen stimuleren.

Magnet analyseert de doelstellingen van de merken en bepaalt de communicatiestrategieën aan de hand van doelgroepanalyses. Of het nu "micro" of "macro" is, wij passen de beste digitale communicatieaanpak toe voor de doelgroep GenZ en Millennials.

Wij helpen onze cliënten te anticiperen op kwetsbaarheden en geven strategisch advies voor diverse crisissituaties in vrijwel elke bedrijfstak.

Wij leven in een tijdperk waarin informatie onmiddellijk wordt gedeeld en transparante communicatie gemakkelijk toegankelijk is. Reputatiemanagement Reputatie omvat termen als "controleren, beschermen, behouden, beschermen en beheren".

    close
    type characters to search...
    close
    error: Content is protected !!